De Consumentenbond telt af!

De Consumentenbuik is flink aan het groeien, inspiratie voor de kinderkamer is opgedaan en er is al beweging voelbaar. Lees je mee?

Denk mee!

De voorbereidingen zijn in gang gezet, en ook over een naam wordt druk nagedacht. Bijvoorbeeld SAM (Samenwerken aan een Aantrekkelijk Merk), Coby, en (Haagse) Harry zijn al genoemd.


Aangezien het Sociaal Intranet van iedereen is, willen we je graag vragen om mee te denken. De bedenker van de best passende naam verdient bovendien iets leuks. We hebben een paar wensen voor de naam:


  • Kort & krachtig
  • Toepasselijk
  • Herkenbaar


Heb jij een mooie naam in gedachten? Stuur deze dan in via onderstaande knop.

Vader Embrace

We kunnen ons voorstellen dat je razend benieuwd bent wie de vader van ons intranet is. We stellen je daarom graag voor aan Embrace, de ontwikkelaar van ons intranet. Door zijn 8 jaar ervaring en ruim 300 kinderen zijn wij ervan overtuigd dat Embrace de vaderrol uitstekend zal vervullen.


Wil je meer weten? Check dan de website, of lees het e-book dat Embrace geschreven heeft over waarom een sociaal intranet zo goed werkt.

Meer weten?

Mocht je na het lezen nog meer willen weten, mee willen denken of wil je gewoon iets kwijt? Je kunt al je vragen en opmerkingen mailen naar: sociaal.intranet@consumentenbond.nl. De gestelde vragen zullen we te zijner tijd bundelen en aanbieden in de vorm van een FAQ.

In de maak

Binnenkort kun je een podcast over het nieuwe intranet verwachten, vers van de pers. Gemaakt door collega’s, voor collega’s. Benieuwd? Houd het intranet goed in de gaten!