De Consumentenbond telt af!

De ochtendmisselijkheid en andere ongemakken zijn inmiddels afgenomen. Daardoor hebben we veel meer ruimte om ons te richten op de leuke aspecten van een zwangerschap. We zijn dan ook snel aan het groeien! Lees je mee?

De 20-weken echo

Er is uitgebreid gekeken naar de ontwikkeling van het intranet, en met blijdschap kunnen we zeggen dat alles er goed uit ziet. De kleine groeit snel, en op de echo is zelfs al te zien hoe hij er straks uit komt te zien. Hiernaast lichten we een (klikbaar) tipje van de sluier op.

Ook zijn de armpjes en beentjes al goed zichtbaar en wordt langzaam duidelijk wat ons nieuwe intranet daar straks allemaal mee kan. Een klein voorproefje:

  • 1-op-1-integratie met Office365
  • Je eigen ‘Digital Workplace’ vrij inrichten met handige widgets
  • Beschikbaar op alle devices
  • Een vernieuwde en uitgebreide ‘Wie = Wie’

Verloskundigen gezocht!

Word jij onze ambassadeur?

We hebben een mooie vacature in de aanbieding voor de rol Ambassadeur sociaal intranet (1,5 uur p/w). Als ambassadeur ben je een belangrijke koploper bij het gebruik van het nieuwe intranet. Door middel van een inspirerende workshop ken je als geen ander alle voordelen, de werking en ins-and-outs. Doordat je al vroeg aangehaakt wordt is er voldoende ruimte om mee te denken over hoe het intranet zo goed mogelijk kan aansluiten op de werkzaamheden van jou en jouw cirkels. Kortom, als ambassadeur vervul je een belangrijke rol waarbij je werkt aan het slagen van het project, en een fijne digitale omgeving voor iedereen.


Wil jij bijdragen aan dit toffe project, en kom je ons helpen ‘verlossen’? Laat het ons weten!

Let op!

De subcirkel Content Migratie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het beoordelen van de content op het huidige intranet.

Onze collega’s bekijken wat mee moet, wat weg kan, en wat een update nodig heeft. We willen van start gaan met een schone lei, dus zonder oude nieuwsberichten.


Ben jij eigenaar van een nieuwsbericht zijn dat toch écht mee moet, laat het dan weten aan Monique van de Beek of Maarten Ferguson.

Eigenaren van content worden sowieso op de hoogte gesteld, zodra er iets veranderd.

Podcast gemist?

In de vorige nieuwsbrief kondigden we al de podcast over het nieuwe intranet aan. Deze podcast is inmiddels gemaakt, en wordt door velen zeer positief ontvangen. Heb jij ‘m nog niet beluisterd? Dat kan dan hier alsnog.