Zomerse activiteiten

De vierde verdieping staat geheel in het teken van smaak- en producttesten.

Wijnproeverij o.l.v. Kees Verplanke

Collega Kees Verplanke neemt je mee langs diverse wijnstreken. Gedurende 50 minuten vertelt hij je alles over vier verschillende wijnen.

Tijdens wijnproeverij is het eigenlijk niet de bedoeling dat je alles doorslikt…. maar deze zijn zo lekker…. Let op: voor deze proeverij is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Smaaktest alcoholvrij bier

Kom bier proeven in de baas zijn tijd! Wel zonder alcohol, welke smaakt volgens jou het beste? Loop gewoon binnen, vooraf registreren is hier niet nodig.

Smaaktest suikervrije cola

Welke suikervrije cola vind jij het lekkerst? Met welke cola zie jij jezelf van de zomer wel op een terrasje zitten? Kom naar de vierde verdieping en proef het zelf. Hiervoor hoef je je niet vooraf in te schrijven.

Luistertest Bluetooth-speakers

Welke speaker heeft volgens jou het beste geluid? Met welke zie je jezelf in de tuin of op het strand naar muziek luisteren? Loop gewoon binnen; hiervoor hoef je je niet vooraf te registreren.

Workshop jongleren

Cirque du Soleil jongleur Erik Borgman leert je de kunst van hoog houden. Wel zo handig met alle drukte en veranderingen bij de Consumentenbond. Een workshop met de juiste balans tussen inhoud, interactie en plezier.

Barbecue en borrel


We sluiten de middag af met een gezellige borrel en barbecue. Laat weten of je erbij bent en of je specifieke dieetwensen hebt dan houden we hier rekening mee met inkopen.

Silent disco

Een zomerparade zonder muziek kan natuurlijk niet. Gedurende de middag maar ook nog tijdens de barbecue kan je dansen op jouw favoriete muziek. Wil je zelf niet dansen dan is de silent disco ook gewoon erg leuk om naar te kijken. Al die dansende en wild bewegende collega’s, terwijl er geen muziek te horen is. Iedereen mag meedoen, je hoeft je hier niet vooraf voor aan te melden.

Stel hier je persoonlijke programma samen!

Enthousiast geworden. Registreer je voor 20 juni. Let op ! Sommige sessies hebben maar een beperkt aantal plekken.