Workshops Operationeel Model

Art of War

Raymond Parleviet - Organization Builders

Hoe goed ken jij jouw innerlijke bewegingen? Ben je aanvallend of toch verdedigend ingesteld? Deze boks workshop laat jouw dieperliggende gedragingen zien waardoor je na deze workshop meer bekend bent met je eigen gedrag wanneer je onder druk komt te staan. En het is ook nog eens enorm leuk om op een andere manier met je collega’s te ‘sparren’!

The Millennial's Guide to Agile Leadership

Arthur von Kriegenbergh - Agile Arthur

Meer dan vijftig procent van de werkvloer is straks millennial. Een generatie die minder waarde aan hiërarchie, titels en jaren werkervaring hecht. En ook vaker dan gemiddeld, overspannen thuis zit. Goede leiders zorgen goed voor zichzelf en de mensen om hen heen. Leer wat Agile Leadership is en krijg de controle over je werkweek terug.

Beginnen bij het waarOM

Bob Schipper - Organization Builders

In deze sessie zal Bob met jullie ingaan op de 'diepere gedachten' achter onze nieuwe manier van werken. Waarom past dit bij de nieuwe Consumentenbond, bij onze veranderende markt en bij de jongste generatie collega's? Waar passen we in de wereldwijde beweging naar zelforganisatie en hoe vooruitstrevend zijn we met deze methode? (Tipje van de sluier: behoorlijk!)

Stel hier je persoonlijke programma samen!

Enthousiast geworden? Registreer je voor 20 juni. Let op! Sommige sessies hebben maar een beperkt aantal plekken.